Recensies


Brenn: Bij jou mag ik landen, bij jou mag ik zijn. Hier is het lekker rustig, gezellig en fijn. Steeds weer het gevoel van 'thuiskomen'. De Life School is een cadeautje voor mezelf geweest, helemaal zen.


Dorthy: Oneindig vertrouwen is het mooiste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven tijdens de workshops van A Happy Way of Life. Dank!


Jiska: Dank voor de manier waarop je wijsheid met ons deelt tijdens A Happy Way of Life. Ik verheug me op de wijsheid die het me nog zal brengen.


Leen: Dank om je wijsheid met ons te delen tijdens de workshops van A Happy Way of Life. Dank voor je inzichten en geduld om mensen te laten evolueren in alle 'vrijheid'. Het leven is mooi!


Hild: Door de workshops van A Happy Way of Life mijn leven weer in handen!


Nance: De reis naar mezelf wordt steeds boeiender. Dank voor de workshops van A Happy Way van Life.


Leen: Dank dat je me geholpen hebt om het leven te leren leven en mij tot inzicht te brengen, ik leef nu meer 'van binnen naar buiten'.


Hilde: Dank om mij tijdens het volgen van de Life School terug in verbinding te brengen met mijn diepste verlangen.


Nancy: De Life School is de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt, de reis naar mijn ziel, de ware ontdekkingstocht naar mezelf.


Hilda: Wat een fijne Life School. Wat een inzichten gekregen, wat een oplossingen en tools aangeboden gekregen en zelf ontdekt!


Petra: Dank voor de ervaring van de Life School. Ik verheug me op het volgen van mij pad.


Brigitte: Dank voor de Life School, een mooie ervaring.


Line: Het leven moet niet vliegen maar fladderen. Wat een topreis was A Happy Way of Life weer! Dank dat je mij/ons de ruimte gaf om op ons eigen tempo te mogen ontwaken en ontvouwen!


Anneke: Bedankt voor deze inspirerende reis van het leven tijdens A Happy Way of Life. Ik heb genoten!


Gerdy: A Happy Way of Life: het is zo groots, maar zo vertrouwd ... echt thuiskomen. Gewoon volgen die workshops: ga het leven leven in alle vrijheid.


Margo: A Happy Way of Life: pure magie, zo mooi, zo leerrijk, levenswijsheid. Petra, dank je wel om dit met ons te delen!


Linda: De Life School moet eigenlijk iedereen volgen! Je leert jezelf kennen en het is het mooiste wat een mens kan meemaken. Ik heb een hele fijne leerles mogen ervaren. Nu weet ik hoe mijn leven te leven.


Naomi: De Life School is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Hoe mooi is het om zelfzeker in je eigen kracht door het leven te gaan. Om te leren vanuit je diepste verlangen te leven, ze nemen het je nooit meer af. Lieve Petra, dank je wel om te helpen mijn diepste verlangen te leren kennen en mezelf weer graag te zien!


Jiska: De verbinding met mezelf is het mooiste cadeau dat te geven was. Ik ben dankbaar voor de inzichten, die me het vertrouwen geven en me het gevoel geven thuis te zijn. Petra, dank voor het delen, dank voor je licht binnen De Life School.


Cindy: De Life School is het mooiste cadeau voor mezelf geweest. Week na week mogen groeien en openbloeien in weten wie ik ben. Dit is een levenslange cursus waarin ik daadwerkelijk transformatie ervaar. Dank voor je wijsheid en inzichten Petra!


Inge: Dankbaar ben ik! Kennis leer je op school, wijsheid leer je in het leven, bij De Life School leer je omgaan met levenswijsheden.


Else: Dank voor de fijne lessen van De Life School en voor het delen van jouw wijsheid, Petra. Ik neem dit mee voor de rest van mijn leven.


Colette: Zo fijn is dat bij De Life School, thuiskomen bij jezelf. Dank wel voor deze LEEF-lessen!


Line: De Life School, wat een liefdevol cadeau voor jezelf. Dank je wel Petra, om ons terug te helpen wakker te worden. Dank je wel dat ik mijn licht terug mocht aandoen!


Dorthy: Ik heb tijdens het volgen van De Life School liefde voor mezelf ontdekt en verbonden met heel mijn lijf: overvloed.


Joep (13 jaar. De Life School voor tieners): Ik ben met een gezellige groep beter geworden in het ZIJN van mij!


Maxime (13 jaar. De Life School voor tieners): Ik heb geleerd wat mijn diepste verlangen is, hoe ik met mijn ziel, hart en hoofd moet omgaan en hoe ik dat kan uiten in de buitenwereld. Bedankt voor alle liefde die je met ons hebt gedeeld.


Carmen (13 jaar. De Life School voor tieners): Ik heb geleerd wat mijn diepste verlangen is, namelijk Liefde. De Life School was heel leuk en leerzaam, dank daarvoor!


Ilse (13 jaar. De Life School voor tieners): Ik heb geleerd dat iedereen ook innerlijk anders is en iedereen zijn eigen doel, pad en diepste verlangen heeft. Bedankt Petra voor deze mooie en leerzame levensles (in het licht)!


Steven (14 jaar. De Life School voor tieners): Een rustige, complete en duidelijke begeleiding om erachter te komen wat je wilt in het leven.


Anneke: "Wat een mooie manier om je diepste verlangen te ontdekken. Een "journey" door je hoofd, hart en ziel. Wat ben ik gezegend om deze mooie workshop te hebben mogen volgen. Bedankt Petra! Het was een feest om deze workshops van je te krijgen".


Frank de Ruijter: Afgelopen periode ben ik behandeld, in een prachtige locatie in Overpelt België, door Petra de Bruijn middels de Sensi Therapie. Deze behandeling heb ik ondergaan mede omdat ik een goedaardige hersentumor heb. Met de 2 sessie ben ik in staat geweest om de balans terug te kunnen vinden die mij het mogelijk hebben gemaakt om de hersenoperaties in alle vertrouwen en zonder angst tegemoet te zien. Petra neemt alle tijd en heeft de kennis en kunde die mij de balans heeft teruggegeven en mij weer bij mijn IK BEN te brengen. De behandeling was intensief en zeer waardevol. Ook de ondersteunende middelen van Sensi hebben daarbij geholpen. Ik voel me weer top, ook na de tips, ondanks mijn uitdagingen in balans en het geeft mij ruimte om in het NU te zijn.


Greet: Weten waarom je op aarde bent en met welk talent je de wereld verrijkt zou het fundament moeten zijn vanuit waar elk leren begint. Ik ben dankbaar dat de Lifeschool me dat heeft gebracht


Vera: InspirimOtion: Pure magie, bergen rust en grenzeloze liefde. Een haard waar mensen komen warmen, heerlijk.


Claire: De Life School: een en al herkenning. Ik heb genoten van alles wat er al was en is. Goud waard!


Margreet: De Life School: door in woorden te vangen wat het me heeft gebracht, doe ik tekort aan de grootsheid van de boodschap.


Martine - Een prachtplek om mensen samen te brengen.


Gerdy: Sinds de Life School ben ik eindelijk in contact met mezelf gekomen. Ik laat mezelf zien en wordt ook door anderen gezien. Handelen vanuit wat ik voel en weet maakt dingen zoveel makkelijker. Doe de Life School, gun het jezelf, je wordt er zoveel vrolijker van.


Margo: Wat heeft de Life School voor mij betekent: Een gevoel van rust, vooral in mijn hoofd, duidelijker de kern zien en daardoor gemakkelijker keuzes maken. Alsof je een verdiep hoger leeft een aanrader voor iedereen!