InspirimOtion Boost of Happiness Days

Twee dagen om met je leven aan de slag te gaan
Zie het als een 'boost of happiness' waarin jij met jouw leven aan de slag gaat. Twee dagen om op adem te komen, stil te staan bij jezelf, maar ook om een nieuw avontuur aan te gaan en te vernieuwen en transformeren: je gaat namelijk een duidelijke koers zetten naar wie jij echt wilt zijn.

Zo geef jij je happiness een boost!
Tijdens de Boost of Happiness Days leer je de codes van creatie, ontdek je door verdieping dat waar je naar op zoek bent en ga je vooral aan de slag met je eigen leven. Want wie ben jij echt? Wat wil je en hoe wil je het? En waar wil je naar toe? En hoe vernieuw jij jezelf?
In een kleine groep waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke vragen gaan we een boost geven aan jouw toekomst en leggen we daar de codes van creatie en liefde op. Stap voor stap krijg je de theorie uitgelegd, word je onderweg gecoacht en passen we alles toe in de praktijk.

Waar?
Aan de gezellige tafel bij InspirimOtion waar je je snel thuis zult voelen. Met maximaal 7 personen zodat er veel tijd en aandacht is voor persoonlijke vragen. Je coach is Petra de Bruijn. Na twee dagen beschik je over een uitgerust hoofd, hart en ziel zodat je je na een 'boost of happiness' voluit kunt gaan ontwikkelen. Je begrijpt nog beter wie je bent en wat je wilt zodat je vanuit die focus kunt leven en werken.

Informatie
Locatie: InspirimOtion, Berkenlaan 5 in Overpelt, België.
Tijden: 10.00-15.00 uur.
Data: twee dagen nader te bepalen (zie Agenda).
Prijs: 175,- euro excl. BTW.
Deelnemers: minimaal 4, maximaal 7.