De Life School

Wie ben ik en wat wil ik? Als jij écht jezelf durft te zijn, hoe zou je leven er dan uit zien? Je ervaart het tijdens De Life School, zeven workshops die je bijvoorbeeld leren bezield te leven door je intuïtie te volgen en te leren mediteren zoals Deepak Chopra.
Gun jezelf deze boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

De Life School is een opleiding voor hart, hoofd en ziel. Een spiritueel menu met zeven workshops en zeven thema's:

WORKSHOP 1: Wie ben ik?
De codes van het Leven:
De codes uit het boek,The Life Codes, leren je de sleutels in je eigen leven te ontdekken en toe te passen om zo de ontdekking van je eigen leven te doen: de code van jouw bestaan.

WORKSHOP 2: Wat wil ik?
De codes van de Ziel:
Drie belangrijke levensvragen... ' Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is mijn levensdoel?' In deze workshop ontdek je het antwoord op deze drie vragen en ga je op reis van je verleden naar je toekomst.

WORKSHOP 3: Wat verlang ik?
De codes van Groei:
Een mens groeit langs zeven intelligenties die belangrijke bouwstenen zijn voor geluk, rust, harmonie en succes. In deze workshop leer je de psychologie van de chakra's.

WORKSHOP 4: Hoe mediteer ik?
De codes van Rust:
Wat is meditatie en hoe werkt het eigenlijk echt? In deze workshop leer je goed en gedegen mediteren (Deepak Chopra methode) want hoe ontvankelijker je bent voor de intelligentie van de natuur, hoe gemakkelijker je toegang hebt tot haar oneindige onbegrensde creativiteit.

WORKSHOP 5: Hoe leef ik?
De codes van het hart:
In deze workshop staat de code van liefde centraal. Wie wil je zijn? Wat wil je doen en hoe lang wacht je nog? Heb jij jezelf toestemming gegeven? Mag je het leven leiden waarnaar je verlangt? En zo ja, wie ben je dan? En wat deel jij het allerliefste?

WORKSHOP 6 & 7: Hoe creer ik?
De codes van creatie:
Hoe creëer je? En wat creëer je? In deze workshop ontdek je de codes van creatie, leer je de praktijk en theorie toepassen. Door deze codes toe te passen, leer je je unieke talent tot uiting te brengen en te creëren wat je echt wilt.

Patty Harpenau heeft De Life School (www.delifeschool.com) opgericht in Nederland. Zij is Life teacher, coach, trainer en auteur van circa 40 boeken op het gebied van spiritualiteit en levenskunde.
De Life School is iets voor jou als je je spirituele intelligentie wilt verdiepen om daar echt mee aan de slag te gaan. Opzet van deze cursus is een gedegen basiskennis spiritualiteit, het ontwikkelen van je spirituele intelligentie waardoor je het verhaal van je leven ontdekt.

Duur: 7 dagen in het weekend van 10.00 tot 15.00 uur
Pelt (België). Gebruik voor je navigatie Overpelt of Pelt.
Prijs 1e workshop: € 90,- incl. btw
Prijs compleet programma: € 450,- excl. btw (1 dag korting) (gespreid betalen behoort tot de mogelijkheden) zie Agenda.
De Life School teacher: Petra de Bruijn
Max. aantal deelnemers: 10
Certificaat: na het complete programma ontvang je een certificaat van De Life School.

Wij zorgen voor koffie, thee, fruit en iets lekkers. Neem je zelf je lunch mee? We werken door tijdens de lunch.

Aanmelden gaat eenvoudig online. Kijk voor meer informatie en de lesdata hier of e-mail naar info@inspirimotion.com